top of page

Decoratieve verftechnieken, het paradepaardje van Lambert Stefaan

  • Instagram
  • Facebook

Voor liefhebbers van een luxueuze uitstraling met natuurlijke kalkverven en pleisters

Decoratieve technieken
Decoratieve technieken

Trendy, apart maar altijd geslaagd

Geslaagd, dat zijn geen loze woorden. Het is de realiteit! Schilderen is tegenwoordig zoveel meer dan uw muren en plafonds met de rol van een kleurtje voorzien. Materialen evolueren snel, innovatieve technieken doen hun intrede. Bij Lambert Stefaan hebben wij die trends op de voet gevolgd en ervoor gezorgd om de nieuwe decoratieve technieken in een mum van tijd in de vingers te krijgen. Zodat we u een breed palet van mogelijkheden voor uw interieurafwerking kunnen aanbieden.


Wij werken met natuurverven om uw schilderwerken uit te voeren. Bovendien zijn wij niet aan ons proefstuk toe als het om het gebruik van pleisters op basis van klei en leem gaat. Deze worden vandaag vaak gevraagd in moderne interieurs voor een tijdloze uitstraling boordevol karakter.

Natuurverven en -pleisters waarmee wij werken

Natuurverven en pleisters
Decoratieve technieken

Aqua Sensa

Een stuctechniek op basis van cement die naadloos aangebracht wordt op diverse ondergronden: pleister, cement- en tegelvloeren. Is erg onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloeren en wanden van natte ruimtes door de waterbestendige vernislaag. Een rustige steenimitatie.

Mortex

Hét product voor fans van een minimalistische betonlook! Een decoratieve pleister uit cement en kalk die zowel op vloeren en muren als op meubels aangebracht wordt. Erg slijtvast en waterbestendig en dus geschikt voor keukens en badkamers. Verkrijgbaar in moderne en klassieke kleuren.

Calco – kalkstuc

Is een mix van kalk en gemalen marmer die verwerkt wordt tot een zeer duurzame en krasvaste pleister. Beschikbaar in een dertigtal kleuren. In grijstinten geeft Calco een verweerde en strakke look aan uw muren. Met een ander pigment geeft u uw interieur de warme sfeer van het zuiden.

Claystuc – kleistuc

Is een pleister op basis van kleimineralen. Resulteert door de natuurlijke kleuren van het materiaal in een zacht en egaal effect. Geeft meer reliëf en karakter aan de ruimte door de toevoeging van vezels of steentjes en een kleurpigment, gaande van bruintinten tot warm terracotta.

Vloerbekleding
Schilderwerken binnen 2

Limestone – kalkverf

Een verf gemaakt van gebluste kalk. Zorgt voor een natuurlijke en authentieke uitstraling die na verloop van tijd nog versterkt wordt door sporen van veroudering, eigen aan het product. Verkrijgbaar in 55 kleuren! Zeer in trek bij liefhebbers van zowel landelijke als industriële interieurs.

Thalostuc

Een sierpleister gemaakt van kalk en natuursteen. Welke natuursteen precies gebruikt werd, is bepalend voor de textuur die gaat van zacht tot ruwer. Door toevoeging van organische pigmenten is Thalostuc verkrijgbaar in verschillende kleuren. Thalostuc wordt toegepast op muren, plafonds, vloeren en meubelen.

Realisaties: 
DECORATIEVE TECHNIEKEN

Half geschilderde muur

Geïnteresseerd in een van deze decoratieve verftechnieken voor uw interieur?Laat het ons weten!

Met ons gespecialiseerd advies en ruime expertise bent u bij Stefaan Lambert zeker van een oogstrelend resultaat.

bottom of page