top of page

Interieurschilderwerken volgens de regels van de kunst in en rond Knokke-Heist

  • Instagram
  • Facebook

Met oude, beproefde én de nieuwste verftechnieken

Binnenschilderwerk
Interieur

Haal alles uit uw interieur met Lambert Stefaan

Moe gekeken op uw interieur? Lambert Stefaan voert ondertussen al meer dan 25 jaar stijlvolle interieurprojecten uit, in Knokke-Heist en verder. Wij zijn dan ook niet zomaar een schildersbedrijf: de totale afwerking van uw interieur nemen wij met plezier op ons. Eén enkele kamer of een volledige woning inrichten? Onze professionele schilderwerken en andere decoratieve werken doen wonderen voor elk interieur.

Nieuwe decoratieve schildertechnieken? Doen!

Wij schilderen zoals we het zoveel jaren geleden tijdens onze opleiding geleerd hebben. Met zorg en oog voor detail. Maar daar is het niet bij gebleven. Intussen wagen we ons aan meer dan enkel het effen schilderwerk. Innovaties qua materialen en technieken in het schildersvak maken dat we uw muren een eigentijdse look kunnen geven. Fan van een strakke betonlook of voorstander van natuurlijke materialen zoals klei, leem en kalk? Met de nieuwste decoratieve verftechnieken krijgt uw interieur een aparte uitstraling.


Lees verder meer over Aquasensa, Mortex, Calco, Claystuc, Limestone, Thalostuc.

Decoratieve technieken
kleuradvies

Kleuradvies voor een stijlvol interieur in harmonie

Geen interieur is hetzelfde. Decoratieve werken moeten dan ook doordacht gebeuren om uw interieur stijlvol in balans te brengen. Wij kunnen alle decoratieve werken in huis verzorgen want Lambert Stefaan werkt samen met enkele vaste partners gespecialiseerd in interieurdecoratie. Zo kunt u bij ons eveneens terecht voor behangen, raamdecoratie en vloerbekleding (parket, laminaat, kurk).


U krijgt van ons deskundig advies op maat: over verf en decoratief behang, over kleuren en tinten voor uw muren, plafonds, over de verschillende mogelijkheden voor de ramen en de vloeren. We vernemen graag wat uw wensen zijn en overlopen kamer per kamer om tot een mooi samenhangend geheel te komen.

Realisaties: 
BINNENSCHILDERWERK

Half geschilderde muur

Lambert Stefaan vindt uw interieur opnieuw uit.

Contacteer ons voor al uw binnenschilderwerk en interieurdecoratie in en rond Knokke-Heist!

bottom of page