top of page

Duurzame buitenschilderwerken in Knokke-Heist en omstreken

  • Instagram
  • Facebook

Van voorbereiding tot afwerking voor gevels, ramen en houtwerk

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk

Lambert Stefaan zet uw woning in de verf

Naast de verfraaiingswerken binnen zetten wij onze ervaring en skills in voor de buitenkant van uw woning. Doe gerust een beroep op ons bedrijf voor alle buitenschilderwerken in Knokke-Heist zelf en daarbuiten.


Een gebouw staat dag in, dag uit bloot aan alle weerselementen maar ook aan andere externe factoren (uitlaatgassen, beschadigingen …) Het schilderen van een exterieur vraagt dan ook een nog grondigere voorbereiding. Net dat staat garant voor een duurzaam resultaat.


Buitenschilderwerken verlopen dus heel gefaseerd. Eerst is er het schoonmaken van uw gevels. Daarop voeren wij de nodige herstellingswerken uit. Pas daarna kan het eigenlijke schilderen van start gaan, te beginnen met de grondlaag en gevolgd door een of meerdere afwerkingslagen.

Houtwerk als nieuw

Ook voor het houtwerk aan de woning of in de tuin kan u Stefaan Lambert inschakelen. En ook hier geldt dat goed begonnen (lees: voorbereid) half gewonnen is. We vetrekken van een perfect propere ondergrond en werken uitsluitend met kwaliteitsverven. Daarbij worden de instructies en het technisch advies van de verffabrikant nauwgezet opgevolgd. U kunt eveneens voor deze schilderwerken op ons professioneel kleuradvies rekenen.


De uitkomst van deze secure aanpak? Een woning die de eerste jaren geen verf meer nodig heeft!

Buitenschilderwerk

Realisaties: 
BUITENSCHILDERWERKEN

Half geschilderde muur

Uw buitengevels laten schilderen? Reken op Stefaan Lambert uit Knokke-Heist!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de bespreking van uw buitenschilderwerken.

bottom of page