Schilderwerken in en rond Knokke-Heist

Kwaliteitsverven aan Boss Paints

Lambert Stefaan zet uw interieur in de verf

Van effen schilderwerk tot decoratieve verftechnieken: Lambert Stefaan is al 20 jaar alle schilderwerken meester, zowel binnen als buiten. Hierbij vertrekken we steeds van een perfect voorbereide ondergrond en werken we af met kwaliteitsvolle verfsystemen, waarbij geen enkel detail aan ons oog ontsnapt. We volgen het technische advies van de verffabrikant en bieden u daarnaast ook professioneel kleuradvies. Uw interieur van muren tot vloeren in het nieuw? Naast schilderwerken realiseren we ook al uw decoratieve werken. Het eindresultaat: Uw interieur stijlvol in harmonie.

Boss Paints

Wij werken als professionele schilders vooral met de kwaliteitsverven van Boss Paints om uw schilderwerken binnen en buiten tot in de perfectie uit te voeren en de laatste nieuwe trends toe te passen. Boss Paints heeft verven voor alle toepassingen in een rijkelijke keuze aan kleuren en afwerkingen.

Natuurverf

Lambert Stefaan werkt met natuurverf om uw schilderwerken uit te voeren. We zijn bovendien niet aan ons proefstuk toe als het om het gebruik van klei en leem gaat, vandaag vooral vaak gevraagd in moderne interieurs voor een tijdloze uitstraling boordevol karakter.

Kleuradvies

Onze persoonlijke service is ons handelsmerk en daar hoort ook passend kleuradvies bij. Graag komen wij bij u langs om de ruimtes met u te doorlopen die geschilderd moeten worden terwijl u geniet van vrijblijvend advies. Wenst u nog meer gedetailleerd kleuradvies op maat? Dan kan Boss Paints bij u langskomen om een volledig dossier op te maken met foto’s van de kleuren en te schilderen ruimtes.

Schilderwerken binnen of buiten in of rond Knokke-Heist? Contacteer ons gerust voor een offerte!

Algemene schilderwerken

schilderwerken
schilderwerken
buitenschilderwerken
Unknown-23
schilderwerken lambrisering
schilderwerken houtwerk
afwerking schilderwerk
schilderwerken binnen
schilderwerken
schilderwerken
afwerking schilderwerken
schilderen hal
1/1